Elköltöztünk
Új Luxura szoláriumok
Márkás felújított szoláriumgépek
Szoláriumkozmetikumok és -kiegészítők kis- és nagykereskedelme
Sunless állószoláriumok
Többéves tapasztalat szoláriumstúdiók kialakításában és üzemeltetésében

Választható extrák

Frissítő vízpermet, alakformáló vibrációs betét, illataroma és egyéb feláras extrák... Kell ez nekem?

Az egyes szoláriumgépekhez választható extrák ismertetésébe most nem mennénk bele részletesen, hiszen azok megtalálhatóak az új Luxura vagy a Sunless szoláriumok oldalain. Amiért most mégis szót ejtünk róluk, az az, hogy megpróbáljuk megértetni a létjogosultságukat.

Az utóbbi időkben az embereket annyi impulzus éri, hogy a régi megszokott dolgok unalmassá váltak. Sok termék fejlesztésekor kiemelt figyelmet szentelnek a gyártók a felhasználói élmény növelésére: gondoljunk akár a millió funkcióval telezsúfolt okostelefonokra, vagy a 3D LED tévékre. Az alapvető funkciókon túl ezek már rengeteg kiegészítő szolgáltatást nyújtanak. Nincs ez másként a szoláriumoknál sem. A készülékek beépített extrái hozzájárulnak a relaxációs élmény fokozásához (vízpermet, zenelejátszás, illataroma), a kellemes közérzet megteremtéséhez (például beépített szabályozható klíma), vagy az aktív barnulási idő (alakformáló vibrációs tréner) eltöltéséhez. Manapság a szoláriumvendégek sokszor ezen extrafelszereltségek szerint választ magának szoláriumgépet és stúdiót. Ezeket szokták meg, ezeket keresik és még, ha nem is használták őket korábban, akkor is nyitottak lesznek az újdonságok iránt. A jól felszerelt szoláriumgépekkel rendelkező stúdió könnyedén kiemelkedhet a többi konkurense közül, hiszen valami többet, valami pluszt tud nyújtani az alapvető barnulási szolgáltatáson túl.

Szeretne a fentiekkel kapcsolatban bővebb információhoz jutni? Esetleg más szoláriumgépekkel kapcsolatos kérdése van? Keressen minket, telefonon, e-mailben, vagy személyesen és tapasztalt értékesítő kollégák állnak rendelkezésére.