Elköltöztünk
Új Luxura szoláriumok
Márkás felújított szoláriumgépek
Szoláriumkozmetikumok és -kiegészítők kis- és nagykereskedelme
Sunless állószoláriumok
Többéves tapasztalat szoláriumstúdiók kialakításában és üzemeltetésében

A többgépes szolárium stúdiók üzemeltetéséről

„A nagyobb mindig jobb” – a régi elképzelés a szoláriumiparban is megállja helyét. Egy többgépes (5 szoláriumgép felett) szoláriumstúdió létrehozásának, kialakításának és üzemeltetésének költségei értelemszerűen magasabbak, de sok évre visszanyúló és rengeteg példán alapuló tapasztalatunk szerint esetükben rövidebb megtérülési idővel számolhatunk, mint a kevesebb szoláriumgéppel rendelkező stúdiók esetén.

Magyarázatként felsorolunk néhány érvet:

  1. A szoláriumba járó vendégek között sokan vannak, akik „igényesebbek”, és magasabb elvárásokkal rendelkeznek, mint a szoláriumszalonokba csak ritkán, vagy egyáltalán nem járó embertársaink. Mondhatnánk, hogy néhányan közölük akár érzékenyek is a szolgáltatás színvonalára. Csúcsidőben, amikor sűrűn érkeznek vendégek egy stúdióba, előfordul, hogy várakozni szükséges a szabad kabinokra. Akik, ezt nehezen viselik, vagy nehezebben tudnak gazdálkodni szabadidejükkel, azok néhány ilyen alkalom után elpártolhatnak, más stúdiót választanak maguknak. Olyat, ahol nem szükséges várakoznia. Tehát minél több géppel nyújtjuk szolgáltatásunkat, annál nagyobb a valószínűsége, hogy kevesebbet kell vendégeinknek várakoznia.
  2. A nagygépes stúdiók általában nagyobb vonzáskörzetet fednek le, nagyobb attrakciót jelentenek, mint kisebb társaik, ezáltal több vendéget is fogadnak. Ennek egyik oka, hogy szolgáltatásuk és kínálatuk – pusztán csak a több rendelkezésre álló hely okán – szélesebb: a több készüléket többféle típusú UV-sugárzóval lehet szerelni, így eltérőbb igényeket tudunk kielégíteni és szélesebb lehet kiegészítőtermékeink skálája is.
  3. Meghibásodás a gépekkel, készülékleállás... Sok helyen ez kisebb gazdasági katasztrófával egyenértékű. Mit jelent ez? Kisesett egy termelőeszközünk, mely egészen addig nem hoz számunkra bevételt, míg javításra nem kerül – ez akár napokba, ritkább cserealkatrész szükségessége esetén, pedig akár hetekbe is telhet. A többgépes stúdiók egy-két szoláriumgép meghibásodás miatti leállását szinte meg sem érzik; a forgalmat a korábbihoz majdnem hasonló színvonalon ki tudják szolgálni.

Okos tervezéssel, megfelelő marketingkommunikációval azonban kisebb és nagyobb méretű szalonok is megférhetnek egymás mellett. Ha ellátogat hozzánk, akkor a hosszútávú sikeres üzemeltetéshez is kaphat segítséget és ötleteket tőlünk. Ráadásként most többgépes vevőink számára egyedi kedvezményeket és ajánlatokat biztosítunk!

Üzemeltetési koncepciónkat sok éve jól működő referenciastúdióink is bizonyítják. Nézze meg őket, próbálja ki gépeinket és biztosan nem fog csalódni!