Elköltöztünk
Új Luxura szoláriumok
Márkás felújított szoláriumgépek
Szoláriumkozmetikumok és -kiegészítők kis- és nagykereskedelme
Sunless állószoláriumok
Többéves tapasztalat szoláriumstúdiók kialakításában és üzemeltetésében

Új szoláriumok

„Csak az új autó a jó autó!” – Ugye Önnek is van olyan ismerőse, aki ezt az elvet vallja? Vannak, akik ugyanezt vélik a szoláriumgépek tekintetében is. Nem feltétlenül értünk vele egyet, de amennyiben anyagi lehetőségei lehetővé teszik, mi is ezt a megoldást javasoljuk. Ráadásul kínálatunkban megtalálhatóak olyan új szoláriumgépek, melyek ár-érték aránya még a használt, vagy felújított szoláriumok kedvező árának tekintetében is figyelemre méltóak.

A tökéletes műszaki és esztétikai állapot, valamint a hosszú garanciaidő mindenképp az új szoláriumok mellett szól. Ha az Ön környékén is erős konkurenciaharc dúl, akkor egy vonzó megjelenésű, gazdag műszaki színvonalú és a fiatal és igényes vendégek elvárásait is teljesítő készülék beüzemelésével Ön fogja diktálni a többieknek az iramot! Ha cél az újdonságra nyitott emberek becsábítása (és miért ne lenne az?), akkor itt a megoldás.

A készülékeink megvásárlásához akár kedvező részletfizetési konstrukciót is kínálunk, melynek részleteiről értékesítő munkatársainknál érdeklődhet!

Új Luxura szoláriumgépek

A Hapro International egy holland szoláriumkészülék-gyártó vállalkozás, melynek Luxura márkájú termékei számos elismerést vívtak ki a nemzetközi vásárokon és szakkiállításokon. Külföldön, csakúgy mint Magyarországon ismert és kedvelt a szoláriumüzemeltetők és vendégeik körében. A Luxura szoláriumok a legmagasabb színvonalú technológiai követelmények és az innovatív elgondolások jegyében születtek.

új luxura szoláriumok

A szoláriumüzemeltetés számos vállalkozás számára népszerű bevételforrást jelent, legyen szó akár alaptevékenységről, vagy kiegészítő szolgáltatásról. A Luxura szoláriumok ezekre a különböző vállalkozói igényekre és a változó követelményekre kínálnak megoldást – a kisebb helyek számára készült alapmodellektől kezdve az abszolút luxust megtestesítő szoláriumstúdiókig. Kínálatunkban megtalálható a fekvő és állógépek széles palettája, számos választható extrával és trendi színváltozatban.

Megtekintem az új Luxura szoláriumokat

ÚJ Sunless álló szoláriumok

A cégünk saját tervezésében és kivitelezésében készülő Sunless állószoláriumok éveken át tartó folyamatos fejlesztés útján érték el mai formájukat és műszaki tartalmukat.

A hazai gyártásban készülő állógépek egyik legnépszerűbb képviselője a V58-as modell, mely attraktív és minőségi kialakításával, 21. századi vendég- és üzemeltetői igényeket kielégítő extráival folyamatos érdeklődés középpontjában áll. Termékünk sikerének elismeréseként immáron konkurenseink is másolják, egyelőre kevesebb sikerrel. Óvakodjon a rossz minőségű utánzatoktól!

új sunless szoláriumok

Szeretnék többet tudni az új Sunless szoláriumokról