Elköltöztünk
Új Luxura szoláriumok
Márkás felújított szoláriumgépek
Szoláriumkozmetikumok és -kiegészítők kis- és nagykereskedelme
Sunless állószoláriumok
Többéves tapasztalat szoláriumstúdiók kialakításában és üzemeltetésében

Felújított szoláriumok

Ha azt gondoljuk, hogy csak az új szolárium a jó szolárium, akkor akár igazunk is lehet, de nem minden esetben. Amikor figyelmünk az új szoláriumgépek felé irányul, akkor biztosak lehetünk benne, hogy választandó készülékünk karc- és sérülésmentes állapotban, megnyugtatóan hosszú garanciaidővel, számlálójában nulla üzemórával, modern belső tartalommal és napjaink ízlésvilágát tükröző, attraktív megjelenésével emelni fogja szalonunk színvonalát. Azonban ne legyenek illúzióink: Magas elvárásaink a hasonlóan magas vételárban is meg fognak jelenni.

Költségei optimalizálására megoldást kínál a használt és levetett szolárium gépek széles kínálata. Ha szétnézünk a piacon, akkor azt láthatjuk, hogy itt van például egy népszerű modellnek számító Ergoline Avantgarde 600-as X forintért, a másik helyen ugyanaz a szolárium gép X + 400.000 forintért ugyanazzal a felszereltséggel, hát mit teszünk? Megvesszük az olcsóbbat… Igen, ha 1 kiló kenyeret vásárolunk akkor talán hallgathatunk a pénztárcánkra, azonban egy ilyen komoly beruházási döntésnél legyünk megfontoltabbak! Az óriásinak tűnő árkülönbségek indokoltak is lehetnek. Lássuk, miben különböznek az általunk kínált használt szoláriumok a más kereskedők, vagy magánszemélyek által kínált portékától!

  • Gyenge barnítóerejű szoláriumokkal nálunk csak elenyésző számban fog találkozni. Nálunk nem csupán 100-120-140 W–os trafókkal szerelt gépek vannak, hanem megtalálhatóak a legalább egyik részükben 160 W teljesítményű trafókkal szerelt, napjaink vendégigényeit kielégítő szolgáltatást nyújtó készülékek.
  • Csak jó állapotú, kevés üzemórás szoláriumokat vásárolunk felújítás céljából. Nem mindegy, hogy Önnek egy 8000 üzemórás, vagy egy 4000 üzemórás szoláriumot kínálnak-e eladásra.
  • A mi készülékeink nem csupán esztétikai felújításon esnek át, hanem komoly, mindenre kiterjedő műszaki átvizsgálásnak és felújításnak vetjük alá őket. Néhány más kereskedőnél kínált szolárium olyan tulajdonságokkal bír, mint egyes murvás talajú neppertelepek gépkocsifelhozatala: a külcsín rendben van – sőt néha szebb, mint az új – de a műszaki vizsgán a félrenézéséért legjobban lekenyerezett vizsgabiztos sem engedné át őket. Nálunk első a megbízható működés, a többi csak ezután jön!
  • Elismerjük, hogy a jó állapotban vásárolt és körültekintően felújított készülékeink néha drágábbak, mint a konkurenciáé. De ugye minimális felárat Önnek is megér termelőeszközeinek kiszámítható és megbízható működése?

A fentiekből is látható, hogy két ugyanolyannak látszó szoláriumgép között óriási különbségek lehetnek. A nem megfelelő körültekintéssel választott gép gyakorta lehet zsákbamacska.

Ne feledje: Ön termelőeszköz beruházására készül, melynek műszaki és esztétikai állapota valamint üzembiztos működése alapvetően hozzájárul vendégei megelégedettségéhez, ezáltal pedig vállalkozása eredményességéhez és sikeréhez.

Mi történik, amikor bekerül hozzánk egy használatból származó újraeladásra szánt szoláriumgép?

A készülékek szétszerelését és alapos részegységenkénti átvizsgálását követően a cserére szoruló alkatrészeket új gyári vagy az eredetivel megegyező paramétereket nyújtó utángyártott alkatrészekre cseréljük - ha a gyári alkatrész utánpótlás már nem megoldható. A szakavatott és hozzáértő munkatársaink által végzett elektronikai és esztétikai felújítást követően, korát meghazudtoló tulajdonságokkal rendelkező szolárium kerül kiszállításra új tulajdonosához. Szükség szerint a kopott, sérült burkolati elemek cseréjét és újrafényezését is elvégezzük. Csak kiváló szerszámokkal és jó minőségű alkatrészekkel dolgozunk.

Ezek azok a dolgok, amiért tudatosan kerüljük a használt szolárium kifejezést és amiért a kiváló munkatársaink kezei közé került készülékeket felújított kifejezéssel illetjük. És ezek azok, amiért felújított gépeinkre bátran vállaljuk a teljeskörű 6 hónapos garanciát (kivéve szándékos károkozás, törések), mely szükség esetén 72 órán belül kiérkező és hazánk egész területére kiterjedő gyorsszervizzel párosul.

Magyar viszonylatban is nagynak számító valós(!) raktárkészletével rendelkezünk. Bemutatótermünkben és hozzá kapcsolódó raktárunkban a legelismertebb gyártók több mint negyven készülékét tekintheti meg. Megbecsült visszatérő, valamint újabbnál-újabb vevőinknek köszönhetően kínálatunk folyamatosan változik, azonban törekszünk arra, hogy a betérő vásárlóknak mindig tudjunk eltérő igényeikre megoldást kínáló készülékeket mutatni.